CONTASOL SOFT ELITE

višenamenski rastvor za meka kontaktna sočiva
sa natrijum hijaluronatom

Višenamenski rastvor za čišćenje, uklanjanje proteina, dezinfekciju, vlaženje i ispiranje mekih kontaktnih sočiva uključujući i silikon hidrogel sočiva.

Sadrži natrijum hijaluronat visoke čistoće i u visokoj koncentraciji. Natrijum hijaluronat ima sposobnost da efikasno privlači i zadržava velike količine vode i na taj način održava površinu sočiva vlažnom, a sočiva udobnim za nošenje.

Rastvor je efikasan kako u uklanjanju lipida zbog preventivnog dejstva natrijum hijaluronata u odbijanju lipida i delovanja poloksamera koji uklanja lipide, tako i u uklanjanju proteinskih depozita jer sadrži citrate. Izotoničan rastvor sa fiziološkom Ph vrednošcu.

SASTAV: Natrijum-hlorid, borna kiselina, natrijum-tetraborat, natrijum-citrat, poloksamer 407, hijaluronska kiselina, dinatrijum-edetat 0.02%, poliheksametilen-bigvanid 0.0001% u prečišćenoj vodi.

PAKOVANJE: 360ml i 60ml. Sadrži antibakterijsku kaseticu za sočiva.

Čisti

Uklanja proteine

Dezinfikuje

Vlaži

Ispira

Potražite u bolje snabdevenim optikama ili apotekama. Ukoliko niste uspeli da obezbedite, možete nas kontaktirati telefonom na broj 016/251-386, mejlom na info@ortolens.co.rs ili pomoću kontakt forme na sledećem linku

Proizvođač:
Disop, Avda. Valdelaparra 31-A,
28108 Alcobendas, Madrid,
Španija
Uputstvo za upotrebu: